perjantai 29. huhtikuuta 2011

Tokavika Snyyyy



Tänään oon uppoutunu tv:n äären, tulihan sieltä Williamin ja Katen häät:) 

Posti sitten siinä tuli välissä ja huhtikuun paketti omalta snyyltäni.
Paketista löytyi 4 vyyhtiä Novitan Victoria tweed-lankaa, joka onkin miulle aivan uus tuttavuus. Katotaan nyt, mitä siitä syntyy... Sitten siellä oli vielä kerä Austermannin Step-sukkalankaa. Eli siis sukkaa pukkaa:) Ja kortista kävikin heti ilmi, että lähetys onki tokavika... sehän se tässä vähän harmittaa :(

Kiitos taas siulle oma Snyyni!  Kiva ylläri on taas tämäkin!

torstai 7. huhtikuuta 2011

Arvaattekos...


...mitä tästä mahtaa olla tulossa? Ja mistä langasta?

No, mie kerron sit kun valmistuu :DD

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Tipun väriset sukat valmiina


Eilen illalla mie sain valmiiksi nää sukat, viimeinkin!  Mallihan on Sock club-kirjasta, minkä tilasin joku aika sitten. Ainiin, mallin nimi on "I love gansey". Lankana oli siis Maija, josta kyllä tykkään kovasti. On mukavan pehmeetä. Lankaa meni aika lähelle 2 kerää ja puikot oli 2,5.
Olihan nää yks urakka, mutta kun tuosta varren räpellyksestä pääs pois, niin sitten olikin helppoa loppu osa. Tai eihän se vaikee ollut tuokaan varsi, mutta kun piti kieli keskellä suuta vahtia, että missä kerroksessa on mikäki pamikko ja kuvio menossa... Miten ihmeessä jotkut jaksaa neuloa isoja palmikkoneuleita!?!?!


Mie mietin jo neuloessa, että annan nää lahjaksi jollekin hyvälle ystävälle. Ja nyt näille löytyi omistaja. Eräs ystäväni kärsii työuupumuksesta ja siitä johtuvasta masennuksesta. Toivottavasti nää tois hiema aurinkoa ja lämpöä hänelle!

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Patalappua pääsiäiseksi


Tässäpä päivänä muutamana oon välillä neulonut tätä pääsiäispatalappua. Ohje on täällä.  
Lankana on Dropsin Paris. Keltaista meni vähän vajaa kerä, valkoisesta ja oranssista saa kuviot toiseenkin patalappuun.
Kuvio on patalapun molemmin puolin ja se neutottiin pyöröpuikoilla. Meinasin, jos toisenkin tekis, niin teen omina kappaleinaan ja toisen puolen ihan vaikka pelkkää raitaa.
Aika paksu tää on eli ei varmaankaan näpit pala. Mutta tuskin tätä tulee käytettyä patalappuna, eiköhän tää ihan vaan koristeena mene...


Kiva pikkuhomma ja helppo malli. Hauskaa neulottavaa!

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Taas tuli törsättyä :)


Mie piipahdin eilen kaupungilla pikkasen törsäilemässä :D


 Tuota Regian lankaa oon käyny hypistelemässä muutamankin kerran. Fabelista bongasin tuon herkullisen Candy-mixin, ihan pakko oli saada molemmat! Vaikka en oo hirveesti mikään akryylilankojen ystävä, ostin silti tuota Puro Batikia pari kerää... Noo, palmikkopipo pitäis tehdä tai joku muu. Katotaas nyt...
Ja ylläri ylläri, monen vuoden jälkeen ostin virkkauslankaa! En muista millon oisin virkannu oikein mitään (paitsi niitä koirien leluja, mut niitä ei lasketa..) Ajattelin, jos sais vaikka jonkun mukavan pääsiäisliinan väsättyä. En vaan tiijä, ehtiikö tälle pääsiäiselle vai mille? 

Tänä viikonloppuna mie aion tehdä loppuun ainaki yhet keskeneräiset sukat. Ei niitä tosin oo kesken kuin kahet. Luultavasti ne keltaiset valmistuu nyt ensin. 
Sit mie sain muutaman tilaustyön ja niitäkin pitäis aloitella. Onneks niillä ei oon mikään tulipalokiire..

Aurinkoista ja ihanaa viikonloppua jokkaiselle!